Regressie-en reïncarnatie therapie

Mijn naam is Dirkjan Jansen en via mijn praktijk YndY holistische therapie bied ik regressie- en reïncarnatie therapie aan.

Regressie- en reïncarnatie therapie verlicht trauma’s

Mijn interesse in regressie- en reïncarnatie therapie komt voort uit de vraag die mij al vele jaren bezig hield: wat is de boodschap van je lichaam bij een klacht? Kijkend vanuit holistisch oogpunt kan dit op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Vaak zitten er op deze niveaus onverwerkte trauma’s die na verloop van tijd naar buiten komen in de vorm van klachten of gebreken.

Trauma hoeft niet per definitie een aangrijpende gebeurtenis te zijn, maar kan net zo goed een val van de fiets of het stootten van een teen zijn. Vaak wordt door zo’n aanleiding iets getriggerd in het menselijke lichaam. Noem het een oud programma, je lichaam herinnert zich iets op cel niveau. Gelukkig zijn dit vaak ook goede herinneringen en hoeven wij als therapeuten hier niets mee. Voor ons is het traumatische stuk interessant en gaan samen met de client terug naar zo’n gebeurtenis om deze te herbeleven. In de meeste gevallen is zo’n gebeurtenis niet goed afgesloten en gaan we daarom terug naar deze situatie om dit nu goed af te sluiten met als doel er geen hinder meer van te hoeven ondervinden.

Voorouderlijke healing

Voorouderlijke healing is een vorm van therapie die zeer toegankelijk is voor de meeste cliënten, omdat deze is gebaseerd op gegevens die meestal voor het grijpen liggen. Met voorouderlijke healing kijk je naar het familie systeem en wat daar allemaal in speelt om via deze weg naar verlichting te zoeken. Reïncarnatie voorouderlijke healing  gaat er vanuit dat je meerdere levens leeft en waarin je verschillende dingen leert. Vaak kun je aan je familie structuur zien wat je leerdoelen zijn.

 

Wist je dat alles wat je doet zeven generaties lang invloed heeft op het leven en handelen van je nakomelingen? Net zo is jouw leven beïnvloed door de zeven generaties voor jou. Het is dus heel interessant om te kijken in welk familiesysteem je bent geboren. Wie zijn je ouders, opa en oma, wat voor mensen zijn en/of waren dit? In wat voor milieu zijn ze groot geworden? Waren ze gelovig of zijn ze opgegroeid in de oorlog? Deze verhalen kunnen aan de basis liggen van jouw klacht. Ik zou graag met je kijken naar deze onderliggend verhalen van je klacht. Zodra je deze kent, is deze te transformeren en kun je het loslaten.

Waar kan regressie- en reïncarnatietherapie bij helpen?

Een regressie- en reïncarnatiesessie is geschikt voor jou als je in dit leven angsten of blokkades ervaart. Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Onverklaarbare angsten en fobieën, zoals hoogtevrees, claustrofobie, angst voor brand, water etc;
  • Dwanggedachten- en handelingen;
  • Een gevoel van eenzaamheid dat niet overgaat;
  • Het niet kunnen tolereren van autoriteit;
  • Het niet kunnen aangeven van grenzen in relaties of op je werk;
  • Een gebrek aan zelfvertrouwen;
  • Faalangst;
  • Het niet durven praten in het openbaar (moeite met spreken);
  • Bindingsangst of verlatingsangst in relaties;
  • Relatie- en seksuele problemen.

 

We combineren diverse holistische therapievormen

Ik ben geschoold in verschillende holistische therapievormen. We starten de behandeling daarom met een intake. Op basis van deze intake maak ik een keuze welke tools ik ga gebruiken en welke het best bij jou probleem aansluiten.

 

Er zijn verschillende locaties mogelijk

Een sessie kan zeilend aan boord van mijn platbodem op de Friese meren, deinend op de boot in de haven of in de praktijk bij mij thuis. Maar het kan natuurlijk ook inspirerend zijn om elkaar te ontmoeten op een andere plek naar jouw keuze. Misschien gewoon bij je thuis of wandelend in jouw favoriete natuurgebied?

Interesse?

 

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met YndY holistische therapie.

Contact

Dirkjan Jansen
Sylroede 18
8615 LC Blauwhuis
0630572005
info@yndy.nl

NIBIG Wkkgz-geregistreerd onder lidmaatschap nummer: 730919

IBAN: NL65 INGB 0675 7746 67 t.n.v. Tsjinst foar dy
K.v.K nr. 86012762
BTW-id NL004179887 B1

 

 

Op alle sessies van YndY zijn de Algemene voorwaarden en is de Internationale Ethische Code van toepassing.

Privacy Statement