“ Numerologie is gebaseerd op je geboortedatum en geeft 5 belangrijke cijfers aan ”

Jouw geboortedatum geeft inzicht in welke talenten jij bezit en welke uitdagingen en levenslessen daarbij horen. Het verschaft inzicht in je karakter, je verdere ontwikkeling en ook je zwakke kanten en blokkades. Numerologie geeft een glimp in het hele verhaal over jezelf, over jouw volledig potentieel. Ook geeft het inzicht in de relaties met anderen, de raakvlakken en de herkenning.

 

Numerologie gaat ervan uit dat de getallen in jouw leven niet toevallig zijn, maar een onderdeel van je levensloop. Je geboorte schenkt je vijf persoonlijke getallen. Getallen die je je hele leven met je mee draagt, en die nooit veranderen.

 

De 5 belangrijke cijfers beschrijven je:

  1. essentie
  2. talent
  3. karma
  4. pad
  5. doel

Graag leg ik je in een sessie uit wat deze cijfers en begrippen voor jou betekenen.

De leer van het medicijnwiel

De numerologiesessie kan worden uitgebreid met de leer van het medicijnwiel. Dit is een leer die oude volkeren gebruiken en komt voor in het sjamanisme. Het medicijnwiel staat symbool voor de verbinding tussen de mens en de natuur. De fasen van een leven, de vier windrichtingen, de mannelijke en vrouwelijke energie en de vier seizoenen zijn allemaal te plaatsen in het medicijnwiel. Het medicijnwiel kan worden gebruikt als kompas op het levenspad. Hoe? Dat vertel ik je graag.

Een bijzondere locatie

Een sessie kan zeilend aan boord van mijn platbodem op de Friese meren, deinend op de boot in de haven of in de praktijk bij mij thuis. Maar het kan natuurlijk ook inspirerend zijn om elkaar te ontmoeten op een andere plek naar jouw keuze. Misschien gewoon bij je thuis of wandelend in jouw favoriete natuurgebied?

Contact

Dirkjan Jansen
Sylroede 18
8615 LC Blauwhuis
0630572005
info@yndy.nl

NIBIG Wkkgz-geregistreerd onder lidmaatschap nummer: 730919

IBAN: NL65 INGB 0675 7746 67 t.n.v. Tsjinst foar dy
K.v.K nr. 86012762
BTW-id NL004179887 B1

 

 

Op alle sessies van YndY zijn de Algemene voorwaarden en is de Internationale Ethische Code van toepassing.

Privacy Statement