Holistische therapie

Wat is holistische therapie?

Holistisch betekent allesomvattend of geheel. Een holistisch therapeut gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. We onderscheiden vijf niveaus waarop we kunnen zoeken naar de oorzaak van klachten: fysisch, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Tijdens mijn HBO opleiding Holistisch therapeut heb ik me gespecialiseerd op het gebied van chakra’s.

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een Chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie. Iedereen heeft 7 energiecentrums (chakra’s). De chakra’s stralen energie uit en hebben invloed op de organen, emoties, gedachten en hormonen. Elk chakra heeft een eigen thema. Als chakra’s langere tijd geblokkeerd zijn door emoties of trauma’s, kunnen er in het lichaam klachten en ziektes ontstaan. Tijdens een therapiesessie zorgen we ervoor dat de chakra’s weer in balans komen. Zodra de chakra(s) weer in balans is/zijn en de blokkade verholpen is, kan de energie weer stromen en zul je je weer beter voelen.

We combineren diverse holistische therapievormen

Naast de HBO opleiding tot holistisch therapeut heb ik mij ook geschoold in andere therapievormen, zoals numerologie, het medicijnwiel, regressie en reïncarnatietherapie en voorouderlijke healing. We starten de behandeling met een intake. Op basis van deze intake maak ik een keuze welke tools ik ga gebruiken en welke het best bij jou probleem aansluiten.

Er zijn verschillende locaties mogelijk

Een sessie kan zeilend aan boord van mijn platbodem op de Friese meren, deinend op de boot in de haven of in de praktijk bij mij thuis. Maar het kan natuurlijk ook inspirerend zijn om elkaar te ontmoeten op een andere plek naar jouw keuze. Misschien gewoon bij je thuis of wandelend in jouw favoriete natuurgebied?

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met YndY holistische therapie.

Contact

Dirkjan Jansen
Sylroede 18
8615 LC Blauwhuis
0630572005
info@yndy.nl

NIBIG Wkkgz-geregistreerd onder lidmaatschap nummer: 730919

IBAN: NL65 INGB 0675 7746 67 t.n.v. Tsjinst foar dy
K.v.K nr. 86012762
BTW-id NL004179887 B1

 

 

Op alle sessies van YndY zijn de Algemene voorwaarden en is de Internationale Ethische Code van toepassing.

Privacy Statement